Voor, tussen- en naschoolse opvang

De voor, tussen- en naschoolse opvang op de WSV wordt o.a. georganiseerd door Stichting Kinderopvang Watergraafsmeer (SKW).

Tussenschoolse opvang (overblijf)
De tussenschoolse opvang wordt van 12.00 tot 13.00 uur georganiseerd door Kinderopvang SKW. Leerlingen kunnen in deze pauze naar huis of op school overblijven. Op school wordt onder begeleiding van een vaste overblijfkracht een boterham gegeten, daarna wordt er lekker buiten gespeeld. Een aantal pedagogisch medewerkers van BSO Villa WSV zijn ook de vaste TSO-medewerkers van de kleuterklassen op de WSV.
Coördinator tussenschoolse opvang; Sanne Goedhart van de SKW

Nieuwsbrief Tussenschoolse Opvang schooljaar 2020-2021

Naschoolse opvang
Voor kinderen van de WSV biedt Kinderopvang SKW naschoolse opvang op Villa WSV. Deze is gehuisvest op de 1e etage van ons gebouw aan de Copernicusstraat 38. Villa WSV bestaat uit twee groepen en heeft een huiselijk karakter.
Dagelijks worden er  activiteiten georganiseerd op de BSO en er kan altijd vrij gespeeld worden in de ingerichte speelhoeken of buiten. Er is een keuken, een poppenhoek, veel knutselmateriaal en er kan gebouwd worden.
Daarnaast worden er Villa Specials aangeboden, dit zijn georganiseerde activiteiten/workshops in blokken van 6 weken. Doordat de special een aantal weken duurt werken kinderen langer aan een thema of project. Zo kunnen ze een schatkist/sieradenkist ontwerpen, boetseren en versieren, maken ze een pijl en boog van scratch om vervolgens te testen of worden verschillende (bal)sporten uitgeprobeerd in de gymzaal.
Kijk voor meer informatie over Villa WSV op de site van Kinderopvang Watergraafsmeer.

Voorschoolse opvang
Ook de voorschoolse opvang voor de WSV wordt opgevangen door een vaste pedagogisch medewerker van SKW. De voorschoolse opvang vindt plaats in Villa Bons aan het Galileiplantsoen 39 en Villa WSV aan de Copernicusstraat 38. Vervolgens worden de kinderen lopend door een medewerker naar school gebracht. De opvang is open vanaf 7.30 uur.

Heeft u interesse in een rondleiding? Dan kunt u contact opnemen met één van de de locatiemanagers.

Sigourney Oxford: 06-18538695
Mireille Janssen: 06-14425743

Algemene informatie Stichting Kinderopvang Watergraafsmeer

Voor meer informatie over Kinderopvang Watergraafsmeer zie de website of bel met het hoofdkantoor. Telefoon: 020-6920790.

www.kinderopvang-skw.nl