Voor, tussen- en naschoolse opvang

Voor, tussen- en naschoolse opvang

De voor, tussen- en naschoolse opvang op de WSV wordt o.a. georganiseerd door Stichting Kinderopvang Watergraafsmeer (SKW).

Tussenschoolse opvang (overblijf)

Tussen 12.00 - 13.00 uur is er middagpauze. In die tijd kunnen de leerlingen naar huis of op school blijven. De kinderen die op school overblijven eten onder begeleiding van een vaste overblijfkracht in het eigen lokaal en er wordt lekker buiten gespeeld.
Een aantal pedagogisch medewerkers van BSO Villa WSV zijn ook de vaste TSO-medewerkers van de kleuterklassen op de WSV.
Coördinator tussenschoolse opvang; Sanne Goedhart van de SKW

Naschoolse opvang

Voor kinderen van de WSV biedt Kinderopvang SKW naschoolse opvang op Villa WSV. Deze is gehuisvest op de 1e etage van ons gebouw aan de Copernicusstraat 38. Villa WSV bestaat uit twee groepen en heeft een huiselijk karakter.
Er worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd op de BSO en er kan iedere dag uitgebreid vrij gespeeld worden. Er is een keuken, een poppenhoek, er is veel knutselmateriaal, de kinderen kunnen geschminkt worden en er kan gebouwd worden.
Daarnaast worden er Villa Specials aangeboden. Dit zijn activiteiten in blokken van 6 weken. Hierin wordt bijvoorbeeld in een aantal weken een schatkist/sieradenkist geboetseerd en versierd, wordt een pijl en boog gemaakt of worden verschillende balsporten uitgeprobeerd in de gymzaal.
Kijk voor meer informatie over Villa WSV op de site van Kinderopvang Watergraafsmeer.

Voorschoolse opvang

Ook de voorschoolse opvang voor de WSV wordt opgevangen door een vaste medewerker van Villa WSV. Deze opvang vindt plaats in een vertrouwde omgeving, namelijk op de 1e etage van ons gebouw aan de Copernicusstraat 38. De opvang is open vanaf 7.30 uur.

Heeft u interesse in een rondleiding? Dan kunt u contact opnemen met de locatiemanager.

Lucinda Koolhof (locatiemanager): 06-18538695

Mireille Janssen (locatiemanager): 06-14425743

Algemene informatie Stichting Kinderopvang Watergraafsmeer

Voor meer informatie over Kinderopvang Watergraafsmeer zie de website of bel met het hoofdkantoor. 

Telefoon: 020-6920790.

www.kinderopvang-skw.nl